Remenat de Camagrocs


Tardor = bolets… I aquest any, en grans quantitats! A Puigcerdà vam trobar força ceps i el passat diumenge, al Santuari de Montgrony, una mitja cistella de camagrocs… Recollir bolets en familia (o caçar, com diuen a la Garrotxa) és una activitat molt divertida per a tots, i a més a més, en pots sortir amb un bon àpat. Això si no són verinosos!!!

Remenat-camagrocs (0)

Amb els camagrocs, vam fer un boníssim remenat, i a més a més, súper senzill.

Ingredients:

Remenat-camagrocs (2)

  • Camagrocs, uns 200gr
  • Mantega
  • Ous
  • Sal
  • Pebre

Elaboració:

  1. Neteja bé els camagrocs. Segurament hi haurà pinassa, molsa, i terra, així que pren-te el teu temps. Un cop els tinguis nets, posa’ls a la paella  calenta sense oli ni mantega. Veuràs que comencen a suar una mica d’aigua, sacseja la paella per a què no s’enganxin. Sala en aquest punt.
  2. Quan els bolets hagin perdut l’aigua, afegeix la mantega i deixa que es desfaci i es fregeixin una estona, com uns dos o tres minuts. No tinguis el foc massa fort, doncs la mantega es pot cremar i donar un gust massa fort.
  3. Finalment, afegeix els ous i abaixa el foc al mínim. Deixa’ls uns segons a que comenci a quallar la clara, i aleshores amb una cullera de fusta trenca els rovells, remena, i apaga el foc. Afegeix el pebre negre. I a servir, abans de que es refredin!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s