Pollastre a l’allet


Una altre recepta amb pollastre… però és tant versàtil, que se’n poden fer infinites! En aquesta és important encertar amb la quantitat d’all; ha de tenir gust a all, evidentment, però tampoc cal espantar a tots els vampirs del veïnat! Si no et motiva massa l’all, no et perdis el pollastre amb xocolata, i si no tens massa temps, la teva recepta és el pollastre fregit (ràpid)!

Ingredients:Pollastre-allet (2)

 • Un pollastre tallat a bocins petits (octaus o més petits)
 • Vi ranci
 • Alls
 • Pebre negre
 • Sal
 • Oli
 • Un bouquet garni

Elaboració:

 1. En una cassola fonda, posa un bon raig d’oli d’oliva i comença a perfumar-lo amb all: posa-hi dos alls sencers que prèviament has xafat amb un ganivet.
 2. Quan l’oli sigui calent, posa-hi els bocins de pollastre,  i deixa’l una bona estona, fins que estigui ben daurat per tots costats. No remenis contínuament el pollastre, ja que aleshores s’enganxarà a la cassola; espera’t a que es desenganxi sol i aleshores tomba’l.
 3. Quan estigui ben daurat, afegeix el mig got de vi ranci i deixa que s’evapori l’alcohol a foc ben fort. Quan estigui evaporat, afegeix el pebre negre, el bouquet garni, i la sal, i cou, a foc baix, durant uns 15 minuts, amb la cassola tapada.
 4. Passats aquests 15 minuts, o una mica més si ho consideres necessari (el pollastre ja hauria d’estar cuit en aquest punt), obre la cassola i afegeix-hi alls trinxats. Jo aquí en vaig posar 4. Deixa que l’all es torri, sense arribar a cremar-se, amb la cassola destapada, fins que es quedi sense líquid. Tindràs un pollastre cruixent, amb un bon toc d’all! Especial per a la Victoria Beckham ;-)). Bon PRoFiT!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s