Turbot al forn amb patates

el

El turbot és un peix molt saborós i fàcil de menjar, ja que no té espines petites i té una carn molt compacte. A més a més, té molta gelatina, i per tant fa unes salses molt gustoses i de textura molt agradable. Aquesta recepta és molt senzilla, si t’agrada molt el turbot, també tinc alguna altre una mica més complicada, com el Turbot a l’all cremat o el Turbot amb cloïsses

Ingredients:turbot-patates-2

  • Un turbot, tallat a tires transversals
  • Patates, un parell
  • Una ceba
  • Mig got de vi blanc
  • Un got d’aigua
  • Sal, Pebre, Oli d’oliva

 

Elaboració:

  1. Pela les patates i la ceba i fes un bon llit a la safata del forn, intercalant capes. Talla tant les patates com la ceba amb la mandolina per assegurar que fas els talls del mateix gruix i així aconseguir una cocció homogènia. Forneja a uns 200º durant uns 20 minuts, amb un bon rajolí d’oli, sal i una mica de pebre.
  2. Quan hagin passat els primers 20 minuts, posa el turbot al damunt del llit de patates i ceba, afegeix el mig got de vi blanc i el got d’aigua, sala el turbot pel damunt i torna a ficar la safata al forn, durant uns 15 o 20 minuts, segons la mida del turbot.
  3. Cada 5 minuts, rega el turbot amb el suc del fons de la safata i quan vegis que ja està del tot cuit, ja el pots servir! Bon profit! D’aperitiu, hem posat uns trossos de bratwurst que tenia a la nevera, uns amb pebrot del piquillo caramelitzat i uns altres amb ceba també caramelitzada. Boníssims!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s